Privasi lan Perlindhungan Data Pribadi

Privasi lan Perlindhungan Data Pribadi
185 Downloads

Perlindhungan iki uga kalebu nglindhungi data pribadine. Adhedhasar Peraturan Menteri Komunikasi lan Informasi (Menkominfo) Nomer 20 taun 2016 babagan Perlindhungan Data Pribadi ing Sistem Elektronik, definisi Data Pribadi minangka data tartamtu sing disimpen, dijaga, lan dijaga bener lan tetep rahasia. Yen Data Individu tartamtu minangka informasi sing bener lan nyata sing dilampirake lan dingerteni, kanthi langsung utawa ora langsung, kanggo saben wong sing panggunaane sesuai karo ketentuan peraturan kasebut.